• SLL
OPENSyndic software
Een totaalpakket met alle nodige modules om te voldoen aan de nieuwe wetgeving omtrent beheer van mede-eigendom. Onze praktijkgerichte en pragmatische benadering is een garantie voor een snelle inzetbaarheid van het pakket binnen uw bedrijf.

We kiezen voor een ASP model. Dat wil zeggen dat wij instaan voor de volledige hosting van uw gegevens en website. Enkel de toepassing wordt bij de klant op één of meerdere PC's geïnstalleerd. Upgrades zijn volautomatisch. Back-ups zijn overbodig.

We hebben samengewerkt met specialisten uit de branche om een totaaloplossing te realiseren. Door een sterk doorgedreven parameterisering van de verschillende programmaonderdelen zijn deze direct bruikbaar en herkenbaar voor gebruikers die in de branche werkzaam zijn.

Het pakket is volledig geïntegreerd rond ons multi-dossier facturatie- en boekhoudpakket Openboek+. Deze software wordt reeds jaren in de praktijk gebruikt door KMO's en boekhouders en voldoet steeds aan de meest recente wettelijke vereisten. Deze modules bevatten een uitgebreid documentenbeheer systeem. Ingescande documenten kunnen via een website beschikbaar gesteld worden voor mede-eigenaars en anderen die de juiste toegangsrechten hebben.
Cloud Computer Company
Website 3xC
Telefoon            03/491.07.00